Gerici Dilipak şimdi de 'virüs uzmanı' oldu

Gerici Abdurrahman Dilipak, “Aşı zorunluluğu getiren resmi ve özel iş yerleri bunu neye dayanarak yapabiliyor? Bu maske komedisi daha böyle ne zamana kadar devam edecek. Artık yaz sıcağında insanlar bunalıyor. Yazıktır, ayıptır, günahtır” dedi.

Gerici Dilipak şimdi de 'virüs uzmanı' oldu

Gerici Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit’teki köşesinde, “CoVID üzerinden şeytani bir plan” başlıklı bir yazı kalem aldı. Yazısında “”CoVID ile başladık, Alfa, Beta, Delta, Gamma derken şimdi de başımıza Lambda varyantı çıktı. CoVID lobisi ve aşıcılar bu varyant işini çok sevdi. Peki bir sonraki varyantın adı ne olsun! ”  dedi.

“Mutasyon diyorlardı, şimdi varyantlardan söz ediyorlar. Mutasyon demiyorlar, çünkü mutasyon, yayıldıkça etkisini kaybeden, olağan ve sıradanlaşan bir süreç” diyen Dilipak, Alfa, Beta, Delta, Gamma Lambda varyantının “Endişe verici 4 varyant” olarak kategorize edildiğini belirtti, varyantlar hakkında bilgi verdi.

“Sizin bu fedakarlığınız aşı firmalarını, DSÖ’yü mutlu etmiyor, sağlık bakanlığının da bu anlamda övünç kaynağı oluyorsunuz” diyen Dilipak, insanlara  “Bol su için, 5G gibi mikro dalga ve RF etkisinden uzak durun. Antiviral bir korunma ve beslenmeye geçiş, E, D, C vitamini desteği alın. Zararlı yiyecek ve içeceklerden uzak durun. Bu hemen hemen bütün uzun ömürlü endüstriyel gıdalar demektir neredeyse. Geni ile oynanmış, hormonlu gıdalar, tarım ilaçları taşıyan ve fıtratı bozulmuş her türlü gıdadan, sigara, alkol gibi aklı zail eden şeylerden uzak duralım” önerisinde bulundu.

Birilerinin insanları “aşı manyağı” yapmak istediğini iddia eden Dilipak, “ Sahi, aşıda hani zorlama olmayacaktı?! Aşı zorunluluğu getiren resmi ve özel iş yerleri bunu neye dayanarak yapabiliyor? Bu maske komedisi daha böyle ne zamana kadar devam edecek. Artık yaz sıcağında insanlar bunalıyor. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Bunun bir mantığı filan da yok. Kapalı mekanda da, açık alanda da bu bitsin artık” dedi.