Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan skandal 19 Mayıs paylaşımı: "Paylaşımlarda epey Atatürk var haksızlık etmeyin bakanın videosunda da var"

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Twitter'dan yayınladığı 19 Mayıs mesajının altına aynı hesaptan "Profile girip baktım epey Atatürk var. Haksızlık etmeyin. Bakanın videosunda da var" ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan skandal 19 Mayıs paylaşımı:

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Twitter’dan paylaştığı 19 Mayıs mesajına yine aynı hesaptan garip bir paylaşım yapıldı.

Bakanlığın resmi hesabından “#KanatlarınaGüven” etiketiyle paylaştığı 19 Mayıs videosunun altına bir yorum ekledi. Yorumda bayram için hazırlanan başka bir görselin paylaşıldığı ve “Profile girip baktım epey Atatürk var. Haksızlık etmeyin. Bakanın videosunda da var” ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Yapılan paylaşım, kısa bir süre sonra silindi. Paylaşımın ekran görüntülerini alan yurttaşlar, sosyal medyada bakanlığa tepki gösterdi.Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan skandal 19 Mayıs paylaşım: Paylaşımlarda epey Atatürk var haksızlık etmeyin bakanın videosunda da varGençlik ve Spor Bakanlığı'ndan skandal 19 Mayıs paylaşım: Paylaşımlarda epey Atatürk var haksızlık etmeyin bakanın videosunda da var