Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ silahlı saldırıya uğradı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendi. Saldırının ardından Özdağ'ın dün MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ silahlı saldırıya uğradı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi.

Olayı Twitter’dan duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, şunları dile getirdi:

“Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir.”

 

SALDIRI SONRASI ÖZDAĞ’IN DÜN BAHÇELİ HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Saldırının ardından Özdağ’ın dün MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Bahçeli’nin seçimle ilgili daraltılmış bölge sistemi, milletvekili adaylığının yeniden tarifi, yerel yönetimin yapısının cumhurbaşkanlığı sistemine uyarlanması gibi taleplerini yorumlayan Özdağ, “Doğru söylüyor ama bunu söylerken kendi partisini düşünüyor, Türkiye’yi düşünmüyor. Örneğin benim bölgem Manisa’da dar bölge uygulanırsa mezhepsel yapılar, mafyatik yapılar ve parası olanlar Parlamento’ya girebilir temsilde adalet sağlanamaz. Yoksa ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmek Türk demokrasisine zarar vermiş olur. Bir yandan da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yaşatmak istiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye’de çare değildir. Türkiye’de tam demokrasi için demokratik parlamenter sistem çaredir. Geçmiştekini istemiyoruz orada yanlışlar vardı, eksiklikler vardı.” ifadelerine yer vermişti.