FETÖ'cü Akın İpek'ten Melih Gökçek ifşası

"Gökçek’i cemaat yöneticisi olarak tanıdım. Bir anda rüzgarın dönmesiyle 180 derece döndü Gökçek. Yıllardır tanıdığı insanlara FETÖ düşmanı olduğunu göstermek için eziyet ediyor.”

FETÖ'cü Akın İpek'ten Melih Gökçek ifşası

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı’nın yazısının “Ortalık şenleniyor, Gökçekler rahat durmayınca Akın İpek de ifşaata başladı…” başlıklı bölümü şöyle:

Cemaatin “tu kaka” edilmesinden sonra pabucun pahalı olduğunu gören pek çok AKP yalakası anında “cemaat düşmanı” olmuştu biliyorsunuz. “Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretleri’nden” bir anda “Şeytan Feto” söylemine geçiverdi bunlar.

Bugün AKP saflarında olup da cemaate ve Gülen’e en ağır lafları edenler aslında cemaatin ağır toplarıydı zamanında.

Örneğin; Beyaz TV’nin sahibi Erdoğan’ın azlettiği Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek bunlardan biri.

Melih Gökçek, geçenlerde televizyonunda cemaatin önde gelen işadamlarından Akın İpek’in eşiyle ilgili bir haber yayınlamış.

İki yıl önce Gökçek’in eşi ile İpek’in eşi Londra’da karşılaşmışlar. Gökçek’in eşi İpek’in eşine “FETÖ’cü”demiş bağırış çağırış olmuş. Gökçek o gün çekilen görüntüleri orasından burasından montajlayıp sanki eşi saldırıya uğramış gibi yayınlamış. (Bu Akın İpek’in iddiası tabii.)

Buna öfkelenen Akın İpek de, Sedat Peker’i taklit ederek “Tripodum hazır” demiş ve ilk yayınını yapmış.

Bakın ne demiş;

“Ben yıllardan beri Ankara’da yaşayan bir iş adamıyım. Ben aileme medyaya çıkmasını yasaklamıştım. Melih Gökçek’in oğlu uzun zamandır bize ‘FETÖ’cü’ deyip duruyor. Benim AKP’den, CHP’den, MHP’den ve hizmet hareketinden tanıdıklarım var. 2015 yılının başına kadar hizmet hareketinde kimler yönetici derseniz ben Melih Gökçek’i sayarım. Gökçek’i cemaat yöneticisi olarak tanıdım. Bir anda rüzgarın dönmesiyle 180 derece döndü Gökçek. Yıllardır tanıdığı insanlara FETÖ düşmanı olduğunu göstermek için eziyet ediyor.”

İyi oluyor ama bunlar.

Bildiğimiz gerçeklerin gerçekten bilenler tarafından açıklanması insana huzur veriyor.