Fahrettin Koca 'tedbir'leri hatırladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'yi saran ve günlük vaka sayılarının 8 bine yeniden tırmandığı koronavirüs salgınına dair 'mühim' hatırlatmalar yapmaya devam ediyor.

Fahrettin Koca 'tedbir'leri hatırladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’yi saran ve günlük vaka sayılarının 8 bine yeniden tırmandığı koronavirüs salgınına dair ‘mühim’ hatırlatmalar yapmaya devam ediyor.

Koca, sosyal medya hesabından “Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.” diye yazdı.

Aynı Koca, partisinin ‘tıklım tıklım’ Karadeniz kongreleri ile vaka sayılarındaki artış arasında herhangi bir bağ açıklamadı.

Yine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her seferinde ‘evlerinizde kalın’, ‘kalabalıktan uzak duralım’, ‘sosyal mesafeye uyalım’ derken kendisi yine söylediklerini yerle bir eden bir cenaze törenine katılmıştı.

Sürekli tedbirden ve sosyal mesafeden bahseden Koca, bu törene dair tek laf etmek bir yana; törende en ön safta yer almıştı.