Fabrikada kazan kapağı patladı, genç mühendis hayatını kaybetti

Bir yağ rafinesi fabrikasında buhar kazanının kapağının basınçtan patlaması sonucu ağır yaralanan genç mühendis Emre Şimşek, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Fabrikada kazan kapağı patladı, genç mühendis hayatını kaybetti

Bilecik’te bir yağ rafinesi fabrikasında buhar kazanının kapağının basınçtan patlaması sonucu ağır yaralanan genç mühendis Emre Şimşek, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

33 yaşındaki mühendis Emre Şimşek, geçtiğimiz Pazar günü Bilecik’te bir yağ rafinesi fabrikasında buhar kazanının kapağının basınçtan patlaması sonucu ağır yaralandı. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Şimşek, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Şimşek’in cenazesi yarın memleketi Rize merkeze bağlı Akpınar Köyünde defnedilecek.

Olay, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 27 Haziran’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir yağ rafinesi fabrikasında buhar kazanının kapağının basınçtan patlaması sonucu makine mühendisi Emre Şimşek ağır yaralandı. Yaralı mühendise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

Osmaneli Belediyesinin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Osmaneli Belediyesi sanayi parsellerinde faaliyet gösteren şirkette meydana gelen iş kazasında Emre Şimşek yaralandı. Tedavisi Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda devam edilen kardeşimize ve şirketimize geçmiş olsun, acil şifalar diliyoruz. Allah ailesine ve yakınlarına bağışlasın diye dua ediyoruz” ifadelerine yer verilmişti.