Eski patronundan 200 lira alacağını isteyen 16 yaşındaki işçi, 5 saat boyunca dövüldü!

Eski patronundan 200 lira alacağını isteyen 16 yaşındaki çocuk işçiyi akşama kadar pazarda çalıştırıp saatlerce dövdüler.

Eski patronundan 200 lira alacağını isteyen 16 yaşındaki işçi, 5 saat boyunca dövüldü!

Afyonkarahisar’da bir balıkçının yanında çalıştıktan sonra ayrılarak başka bir işe başlayan 16 yaşındaki Şükrü Can K.,  geçen pazar günü alacağı 200 liranın ödeneceği gerekçesiyle eski patronu A.A. ve A.S. tarafından çağrıldı. Parasını almak için patronunun yanına giden Şükrü Can K.’ye, A.A. ve A.S. kendileriyle birlikte akşama kadar pazar yerinde çalıştıktan sonra parayı vereceklerini söyledi. Çalışmaya başlayan Şükrü Can K., akşam olduğunda tekrar parasını istedi. A.A. ve A.S., dükkana döndüklerinde parayı verip, kendisini eve bırakacaklarını ifade etti.

Dükkana gittiklerinde A.A. ve A.S. burada içki içeceklerini, Şükrü Can K.’ye de içmesini teklif etti. Şükrü Can K., alkol içmek istemediğini söyleyince A.A. ve A.S. ısrar etti. İki bardak alkol alan Şükrü Can K., tekrar parasını verip vermeyeceklerini sordu. Bunun üzerine öfkelenen A.A. ve A.S., genci dövmeye başladı. Dükkanın kapılarını kapatan A.A. ve A.S., saat 00.30’dan, saat 05.30’a kadar genci dinlene dinlene sopalarla dövdü. Sabah saatlerinde kadar dayak yiyen genç, elini yüzünü yıkama bahanesi ile izin istedi ve kapı açılınca kaçarak yakındaki alışveriş merkezinin güvenlik görevlisinden yardım istedi.

Görevlinin ihbarıyla gelen ambulansla götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Hastanede yapılan kontrollerde kafasında kırıklar, kolunda çatlak, sırtı başta olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde sopa, demir çubuk ve yumruklara bağlı darp izleri olduğu belirlenen Şükrü Can K., bir gün gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi.