Eski AKP'li patron aşiretiyle birlikte CHP'ye geçti

Muş'ta geçmişte AKP milletvekili aday adayı olmuş eski Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Badikan aşiretine mensup 2 bin 500 kişiyle birlikte CHP'ye geçti.

Eski AKP'li patron aşiretiyle birlikte CHP'ye geçti

Muş’ta 2015’te AKP milletvekili aday adayı olan Fatih Cengiz, Badikan Aşiretine mensup 2 bin 500 kişiyle birlikte CHP’ye geçti.

Eski Muş Sanayi ve Ticaret Odası başkanı da olan Cengiz’in CHP’ye geçmesi vesilesiyle yapılan törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı.

ANKA‘nın haberine göre CHP’ye katılan 2 bin 500 kişiye parti rozetleri takıldı. 2015 yılında AKP milletvekili aday adayı olan Fatih Cengiz, “Biz CHP ile yola çıktık Allah’ın izniyle sonuna kadar da devam edeceğiz” dedi.

CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur da “Aramıza yeni katılan bireylere huzurlarınızda teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Muş eski milletvekilimiz Zeki Eker ve Muş Ticaret Odası eski Başkanı Fatih Cengiz’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın başlatmış olduğu iktidar yürüyüşünü, zaman kaybetmeden aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte şehrimizin her karışında büyüterek devam edeceğiz” diye konuştu.