Eşini bıçaklayan şahıs: Pişman değilim, beni tutuklayacaklarını sanmıyorum

Y.Ç.'yi 7 yerinden bıçaklayan Bayram Çınar'ın "Ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum" dediği aktarıldı.

Eşini bıçaklayan şahıs: Pişman değilim, beni tutuklayacaklarını sanmıyorum

Kadın cinayetleri ve kadına şiddet hız kesmeden devam ederken, birlikte yaşadığı kadını bıçaklayan şahsın ifadesi, İstanbul Sözleşmesi’nden bir gece yarısı kararnamesi ile çıkan AKP’nin politikalarını özetler nitelikte.

Aksaray’da 23 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı Y.Ç.’yi 7 yerinden bıçaklayan Bayram Çınar, ifadesinde, “Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum” dediği aktarıldı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Hasas Mahalesi 6601 Sokak’ta meydana geldi. Bayram Çınar isimli şahıs birlikte yaşadığı kadını bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan kadın, çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Çınar, sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.