Erdoğan'ın sözlerinin ardından din öğretmeninden 'tüfek'li paylaşım!

Muğla Fethiye’de Din Kültürü öğretmeni olan Taşkıran, tüfekle fotoğrafını Soylunun ifadelerini alıntılayarak paylaştı ve, "Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı" diye yazdı.

Erdoğan'ın sözlerinin ardından din öğretmeninden 'tüfek'li paylaşım!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sözlerinin ardından Muğla Fethiye’de din kültürü öğretmeni olan Taşkıran, silahla fotoğrafını paylaştı ve “Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı” dedi.

Erdoğan’ın AKP Grup Toplantısında özellikle Meral Akşener hakkında “bunlar iyi günler, daha neler olacak neler…” sözlerinin ardından dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Erdoğan, Akşener’in Rize ziyaretinde esnaf ziyareti yaptığı sırada uğradığı provokasyon ile ilgili bugünkü grup toplantısında “Gelin Hanım dua et ki, Rize’de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler…” demişti.

Bu sözlerin ardından Muğla Fethiye’de Din Kültürü Öğretmeni olduğu öğrenilen Yunus Taşkıran sosyal medya hesabından elinde silah olan bir fotoğraf paylaştı.

Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Erdoğan’a teşekkür mesajına atıfta bulunarak paylaşımına “Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı, 800 Mette kola, bacağa. Yani 800 Metreden fazla yaklaşma” sözlerini paylaştı.

Odatv’deki habere göre; Din Kültürü Öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesaplarında, sık sık Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğraflarını paylaştığı görüldü.