Erdoğan'dan sosyal medya 'nasihat'i: Bu beladan sıyrılalım

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya için "Toplumda ciddi manada yaralarımız varsa bunun arkasında sosyal medya vardır" dedi.

Erdoğan'dan sosyal medya 'nasihat'i: Bu beladan sıyrılalım

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Mersin ziyareti sonrasında katıldığı “Gençlerle Buluşma Programı”nın görüntüleri paylaşıldı.

Program sırasında, partisinin gençlik kollarından olduğu bilinen gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, bir gencin, “sabah uyanır uyanmaz akıllarına sosyal medyanın geldiğini belirtmesi ve kendisinin bu konudaki görüşleri ve sabah uyandığında ne yaptığını” sorması üzerine, “Eğer garipsemezseniz inanın benim sosyal medyayla hiç işim yok, ondan dolayı da çok rahatım.” ifadesini kullandı.

Sosyal medya için “İnanın şu anda toplumumuzun en önemli tahrik unsurudur ve şu anda eğer toplumda ciddi manada yaralarımız varsa bunun arkasında sosyal medya vardır.” diyen Erdoğan, gençlere de “Getirisi olumlu değil ama götürüsü çok ağır. Bu bakımdan ben diyorum ki biz, derslerimize daha çok çalışalım, buraya daha çok ağırlık verelim ve bu sosyal medya belasından da mümkün oldukça sıyrılalım.” diye “tavsiye”de bulundu.

Erdoğan, hemşirelik bölümünde okuyan bir gencin de “Sosyal Medya Yasası şu an gündemde. Bu yasa için kimler endişelenmeli, biz gençler olarak endişelenmeli miyiz?” sorusuna, “Hiç endişelenmeyin, çok rahat olun. Çünkü bizim sosyal medyayla ilgili attığımız adım, özellikle gençliğimizi çok daha huzurlu, rahat hale getirmek ve bundan sonraki süreçte kendisini tamamıyla derslerine vermesini sağlamak ve artık yarınlarda başhemşire olarak sizi görmek.” cevabını verdi.