Erdoğan'a, "Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” diyen isim yine aday

Erdoğan'a, “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” diye seslenen AKP Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Erdoğan'a,

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” diye seslenen AKP Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet‘ten Seyfettin Mete’nin haberine göre  Demir, “Genel merkezimizin ve İl Başkanımızın da onayıyla 8 Şubat’taki kongrede yeniden adayım. Önümüzdeki 3 yıl boyunca hizmetimize devam edeceğiz inşallah” açıklaması yaptı.

NE OLMUŞTU?

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla geçtiğimiz yıl yaptığı video konferans toplantısında, Çorum AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir, Erdoğan’a hitaben, “İnsan kendi ömründen vazgeçebilir ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” demişti. Demir’in bu sözlerine yanıt veren Erdoğan da “Haşa, Rabbim inşallah onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere, bizlere nasip etsin” yanıtını vermişti.