Erdoğan, Soylu'yu Sedat Peker hakkında konuşmaması için uyardı

Gazeteci Deniz Zeyrek, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Süleyman Soylu'yu Sedat Peker hakkında konuşmaması için uyardığını öne sürdü.

Erdoğan, Soylu'yu Sedat Peker hakkında konuşmaması için uyardı

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında oluşan polemik ve restleşme sıcaklığını koruruken Soylu ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.

Gazeteci Deniz Zeyrek konuyla ilgili bir iddiada bulundu. Sedat Peker’in kendisinden ‘ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi’ pazar günü yayınlayacağı videosuna değerlendirmelerde bulunan ve kulis bilgisi paylaşan Zeyrek şöyle konuştu:

“PARALAR HAYIR İŞİNDE KULLANILDI DENİLECEK”

“Biz buradan hep ‘Siz açıklamazsanız Peker açıklayacak’ esprisini yaptık. Ona gidiyor durum. Muhtemelen de çıkıp diyecek ki o siyasetçi, ‘Biz o paraları şöyle bir hayır işinde kullandık. Ben onu kendim almıyordum’ diyecek.

“ERDOĞAN SOYLU’YU KONUŞMAMASI İÇİN UYARDI”

Pazarlık devam ediyor. Biden-Erdoğan görüşmesini Sedat Peker’in açıklamaları mı etkileyecek? Biraz gerçekçi olmak lazım. Nasıl bir sonuç doğuracak ki? Bence Süleyman Soylu, Sedat Peker ile polemiğe girerek bu tartışmaların çıtasını çok yükseltti.

Muhtemelen de benim AKP’den aldığım bir bilgi; Cumhurbaşkanı, Soylu’yu artık bu konuda ekranlar karşısında konuşmaması için uyarmış. Ak Parti’de bu konuşuluyor.”