Erdoğan 'şiir' gecesinde: Şöyle bir dikili taşınız var mı, dikili bir ağacınız var mı?

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Maraş'ra katıldığı "Gençlerle Şiir Gecesi" programında da muhalefete yüklendi.

Erdoğan 'şiir' gecesinde: Şöyle bir dikili taşınız var mı, dikili bir ağacınız var mı?

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Maraş ziyareti sonrasında katıldığı “Yedi Güzel Adam Müzesi”ndeki “Gençlerle Şiir Gecesi” programının görüntüleri paylaşıldı.

Programda şiirler okuyan ve şiirle ilgili geçmişten “anı”larını anlatan Erdoğan, programa katılan AKP’li gençlerin de sorularını yanıtladı.

“Her yangından sonra yangın olan bölgelerde otel yapılacağı veya buraların imara açılacağı yönünde iddialara rastlıyoruz. Bu konuda bilgi verir misiniz?” sorusuna yanıt veren Erdoğan, “Benim ‘terör yalanı’ veya ‘yalan terörü’ diye ifade ettiğim, bu yalan terörüyle büyümeye çalışıyor. Kültür ve Turizm Bakanım kaç kez açıkladı, ben sürekli açıkladım. Bundan böyle kesinlikle Kültür ve Turizm Bakanım, Çevre ve Şehircilik Bakanım, biz ‘nerede böyle bir şey bulursak kesinlikle yıkarız’ dedik. Zaten yıkımına da başladık. Asla müsaade etmeyeceğiz, etmeyiz. Bunu da defaatle söyledik. Fakat tabii bu bay Kemal, işi gücü yalan. Dürüstlük, doğru konuşmak yok. Şöyle bir de dikili bir taşınız var mı, dikili bir ağacınız var mı? Yok.” ifadelerini kullandı.