Erdoğan sel felaketi yaşayan Kastamonu'ya gitti

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gitti.

Erdoğan sel felaketi yaşayan Kastamonu'ya gitti

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine giderken, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ziyaretle ilgili açıklamasında, ‘sistematik yalan ve dezenformasyon’ kampanyaları düzenlendiğini öne sürdü.

‘BU DEVLET HİÇBİR ZAMAN ÇÖKMEDİ’

Erdoğan, “Allah’ın izniyle bu afetleri de aşacağız. Ne gerekiyorsa devlet olarak elimizden geleni süratle yapıp, küllerimizden inşallah yeniden ayağa kalkacağız. Bu devlet hiçbir zaman çökmedi, yıkılmadı yine yıkılmayacağız ve süratle, en kısa zamanda bütün mağduriyetleri gidermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Bartın’da kaybolan vatandaşımızı arama çalışmalarımız sürüyor. yaralanan vatandaşlarımız arasında ilk müdahaleler tamamlanırken, az sayıda vatandaşımızın tedavisi halen devam ediyor. Dünyanın pek çok yeri gibi ülkemiz de bir süredir tabi felaketlerle boğuşmaktadır. Bu sadece ülkemizde olan değil… Amerika’sı da böyle, Kanada’sı da böyle, Almanyası, Avrupa’nın birçok ülkesi böyle. Hep bu tür felaketlerle boğuşuyorlar. Bir felakettir gidiyoruz, temennimiz o ki bunlarla boğuşurken en az hasarla bu felaketleri atlatalım.

AFAD: 27 ÖLÜ, BİR KAYIP VAR

AFAD’ın açıkladığına göre, Kastamonu’da 25, Sinop’ta 2 kişi vefat etti. Bartın’da kaybolan bir kişi ise aranıyor.