Erdoğan, partisinin kadın kolları kongresinde: Bu lezbiyenlerin mezbiyenlerin söylediklerine takılmayın

Erdoğan, AK Parti'nin kadın kolları kongresinde, "Ailenin direği annedir anne. Bu lezbiyenlerin mezbiyenlerin söylediklerine falan takılmayın." dedi.

Erdoğan, partisinin kadın kolları kongresinde: Bu lezbiyenlerin mezbiyenlerin söylediklerine takılmayın

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6’ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan,”Bu lezbiyenlerin mezbiyenlerin söylediklerine takılmayalım biz analarımıza bakalım. Ailenin direği anne. Bu annelerimizle birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımlarının altında AK Parti’nin imzası bulunuyor. Biz kadını gerçek anlamda haklarına, özgürlüklerine kazandırmak için çalıştık. Bugün ülkemizde eğitimden istihdama her alanda kadınlar oldukça önemli bir yere geldiyse gerisinde böyle kararlı bir mücadele vardır. Bu mücadelede pek çok engelle karşılaştık.

Ailenin direği annedir anne. Bu lezbiyenlerin mezbiyenlerin söylediklerine falan takılmayın. Biz analarımıza bakalım, analarımıza. Bu annelerimizle birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.”

BOĞAZİÇİ AÇIKLAMASI

“Teröre bulaşmış olan, örgütlerin oyuncağı haline gelen kimsenin gözünün yaşına bakmayacak, yakalarından tutup yargının karşısına çıkartacağız. Teröre bulaşmamış her evladımızı sahiplenmek de hem parti hem hükümet olarak görevimizdir.

Buradan ailelere sesleniyorum. Üniversitedeki evlatlarınıza sahip çıkın. Meydanı profesyonel provokatörlere bırakmayın. Bu sinsi oyunu hep birlikte bozalım.”