Erdoğan 'gençleri'yle: Bize kin ve nefretleri sürekli artan bir kesim var

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Gençlerle Buluşma" programında "Yaptığımız onca esere ve hizmete rağmen bize olan kin ve nefretleri sürekli artan bir kesim var" dedi.

Erdoğan 'gençleri'yle: Bize kin ve nefretleri sürekli artan bir kesim var

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Adana ziyareti sonrasında Yeni Adana Müzesi’nde 81 ilden partisine yakın öğrencilerle “Gençlerle Buluşma” adı altında gerçekleştirdiği programın görüntüleri paylaşıldı.

Sık sık şarkılar söylenen programda, kendisi de şarkılara eşlik eden Erdoğan, konuşmasında “Bazılarının, bizim gençlerimizle sık ve samimi muhabbet içinde olmamızdan rahatsızlık duyduklarını anlıyorum.” dedi.

“Ülkemizde yönetime geldiğimizden beri yaptığımız onca esere ve hizmete rağmen bize olan kin ve nefretleri sürekli artan bir kesim var.” diyen Erdoğan, “Aslında yapılan hizmetlerden en çok faydalananlar da bunlar. Öyleyse, niçin bize bitip tükenmez bir husumetle saldırıyorlar, biliyor musunuz?” sözlerini kullanıp CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Erdoğan, “Şimdi Bay Kemal İzmir milletvekili. İstanbul’dan şu an İzmir’e, arabana biniyorsun, azami 3,5 saatte varıyorsun. Peki bir teşekkür var mı? Yok. Yahu bu pırıl pırıl yollar dört dörtlük. Daha önce 6,5-7 saate gidilen yollar bugün eğer 3,5 saate, 3 saat 15 dakikaya düşmüşse, hatta bazıları çok deli sürüyorlar ya o zaman daha da azalıyor, bir teşekkür etmez mi insan ya. Yok, çünkü bunlar bizim gençlerimizi kendi kökleriyle, değerleriyle, medeniyet birikimleriyle buluşturmamıza tahammül edemiyorlar.” ifadelerini kullandı.

“BASKETTE FENA DEĞİLİM”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gencin, “basketbol maçı” teklifine de “Yaparız niye yapmayalım. Son zamanlarda fena değilim, 50’de 34 yapar hale geldim. Benimle yarışan İbrahim Kalın ama beni geçemedi.” diye yanıt verdi.