Erdoğan fırlatıyordu: 'Keyif çayı' piyasaya sürülüyor

Çay-Kur, 'Keyif Çayı' adlı yeni bir ürünü piyasaya sürüyor. 'Yeni çay keyfiniz' sloganı ile duyurulan ürün için AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esinlenildiği iddia ediliyor.

Erdoğan fırlatıyordu: 'Keyif çayı' piyasaya sürülüyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçen yıl Malatya’da, “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” diyen esnafa “Keyif çayı bu. Bunu iç” diyerek, hediyelik çay fırlatmıştı. Erdoğan, Giresun ve Rizeli selzedeler ile Marmaris’teki yangın mağdurlarına da çay atmıştı.

Halktv‘den İsmail Saymaz’ın haberine göre Erdoğan’ın ‘zevkine’ kayıtsız kalamayan Çay-Kur, ‘Keyif Çayı’ adlı özel çayı piyasaya sürüyor. Keyif Çayı için süslemeli metal kutuların hazırlandığı ve ürünün satışa çıkarılacağı belirtiliyor.

Habere göre ‘Keyif Çayı’, Rize’de Çay-Kur Genel Müdürlüğü’nün önündeki bilbordlarda tanıtılmaya başlandı. Tanıtımda “Yeni çay keyfiniz” sloganı kullanılıyor.

Çay-Kur Genel Müdürlüğü’ne AKP Rize İl Başkanı İshak Alim’in ağabeyi Yusuf Ziya Alim atanmıştı. AKP’li Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eski AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti.

Çay-Kur, Türkiye Varlık Fonu’na devredildiği dört yıldan bu yana 2 milyar 106 milyon TL zarar etmişti.