Erdoğan çayları kendi iradesiyle atmıyormuş!

AKP'i Mehmet Metiner, Erdoğan'ın otobüsten çay fırlatma görüntüleriyle ilgili olarak "Reis’e otobüsün üstünden çay paketleri attırmak da neyin nesidir, hangi akla hizmettir?" dedi.

Erdoğan çayları kendi iradesiyle atmıyormuş!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın felaketle karşı karşıya olan halka kürsüden veya otobüsten çat fırlatma alışkanlığıyla ilgili partisinden güldüren bir “tepki” geldi.

İktidarın yayın organlarından Yeni Şafak‘ın yazarı AKP’li Mehmet Metiner, bugünkü yazısında muhalefete orman yangınlarıyla ilgili eleştirileri için “akıl” verip “Varsa yangınla mücadele konusunda hükümetin bir eksikliği veya zaafı bunu münasip bir dille gündeme getirmektir” derken “İçimizden birileri de o güruhun daha da negatif propaganda üretebilmeleri için ne lazımsa yapıyorlar” sözleriyle şu ifadeleri kullandı:

“Allah aşkına her birimizin yüreğinin cayır cayır yandığı bu günlerde seçim meydanlarındaymışız gibi Reis’e otobüsün üstünden çay paketleri attırmak da neyin nesidir, hangi akla hizmettir? Artık seçim zamanlarında bile yapılmaması gereken bu tür bir olayın yangın günlerinde yapılabiliyor olması hepimizi derinden yaralamıştır, biline! Dilerim ki bu ve buna benzer yanlışlıklar, Reis’i gereksiz yere polemik konusu yapan bu tür davranışlar artık bir son bulur.”