Erdoğan: Ben ekonomistim, benim işim bu

Erdoğan, "Kur spekülasyonu denilen bir olayla karşı karşıya kaldık ve bunu bir saatte atıverdik." dedi..

Erdoğan: Ben ekonomistim, benim işim bu

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Panorama 25 Aralık Kahramanlık Müzesi, Şehitkamil Vadi Park, AB-Türkiye Anadolu Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü ve Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası ile Yapımı Tamamlanan Projelerin Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

ZATEN HAYATINIZ YALAN

Biz Suriyeli kardeşlerimizi gönderecek yer aramayız. Kapılarımızı bugün de açarız, yarın da açarız. Ülkemizde 5 milyona yakın Suriyeli kardeşimiz var. Bay Kemal bundan rahatsız.

Elektriği bedava verecekmiş. Be hey cahil elektriği bedava hakkına belediye başkanı sahip mi? Elektriği veren biziz, biz. Be hey cahil. Zaten hayatınız yalan. Seçimlerden önce suyu bedava vereceğiz dediniz. Neyi bedava verdiniz? Hiçbirisini.

İBB’YE PANKART TEPKİSİ

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yurtları var” diye pankart açmışlar. Vah zavallılar. Bizim şu anda KYK olarak açtığımız yurt sayılarını ben unuttum.

“BEN EKONOMİSTİM”

Bugün Cumhur İttifakı’na saldıranlara baktığınızda, ülkemize de düşman olduğunu görürsünüz. Türkiye ekonomisi batacak bize de gün doğacak diye ellerini ovuşturuyorlardı. Halbuki kurun dengesiz dalgalanışı 84 milyonu olumsuz etkiliyor. Unutmayın atalarımızın güzel bir lafı var; Dere yatağında akar. Kur spekülasyonu denilen bir olayla karşı karşıya kaldık, kurun seviyesini şartlar belirler. Bunu 1 saatte atıverdik. Ben ekonomistim benim işim bu.

Ne sinsi hesaplar yapıldığını hep birlikte gördük mü? Ülkesinin felaketi pahasına iktidar peşinde olanlara şahitlik ettik. Biz bu süreç boyunca çalıştık. İş zıvanadan çıkarken paketimizi açıkladık.

“SEÇİM HAZİRAN 2023’TE”

Bay Kemal, Meral Hanım boşuna uğraşmayın. Seçim Haziran 2023’te yapılacak. Öne gelmesi söz konusu değil. Türkiye bir hukuk devleti olarak gereğini yerine getiriyor. Bay Kemal ne diyordu faizi sıfırlayın. Dün öyle dedin bu defa farklı konuşmaya başladın. Yaşananlar bunların ne kadar sığ olduğunu gösteriyor.

BEYAZ TÜRKLER HAYCANLARINIZA SAHİP ÇIKIN

4 yaşındaki Asiye yavrumuzu pitbulllar parçalama noktasına getirdi. Asiye yavrumuzu dün gece buradan çok değerli kardeşim Ömer Özkan kardeşimin hastanesine, Akdeniz Üniversitesi’ne naklettik. Bu köpekler, parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, ‘acaba babasını nasıl aldatırız’ onun gayreti içindeler. Ama bunun bedelini ödeyecekler. Babasını da çalıştığı o yerden alıp, çok daha iye çalışabileceği bir yere yönlendireceğiz. Vatandaşımıza bu devlet nerede dedirtmedik dedirtmeyeceğiz.”

https://gazetemanifesto.com/2021/komunistlerden-kur-garantili-mevduat-faizi-aciklamasi-477633/.