Erdoğan, Anıtkabir defterini imzaladı: Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek için gece gündüz çalışıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Anıtkabir özel defterini imzalayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, ihracat, istihdam, üretim ve yatırım alanında elde ettiği başarılarla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir. Şanlı tarihi zaferlerle dolu kahraman bir milletin mensupları olarak Cumhuriyetimizi 2023 hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız” diye yazdı.

Erdoğan, Anıtkabir defterini imzaladı: Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek için gece gündüz çalışıyoruz.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki devlet erkanı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Erdoğan, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Erdoğan daha sonra Anıtkabir özel defterini imzaladı. İhracat, istihdam, üretim ve yatırım gibi alanlarda Türkiye’nin başarı elde ettiğini savunan ve 2023 mesajı veren Erdoğan, deftere şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümüne kavuşmanın gururunu yaşadığımız bu müstesna günde zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha şükranla yad ediyoruz. Şehitlerimizin canları pahasına bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek, itibarını artırmak ve dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm insanlığın koronavirüs salgını sebebiyle ciddi krizlerle boğuştuğu bir dönemde Türkiye, ihracat, istihdam, üretim ve yatırım alanında elde ettiği başarılarla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir. Şanlı tarihi zaferlerle dolu kahraman bir milletin mensupları olarak Cumhuriyetimizi 2023 hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız. Ruhun şad olsun.”