Erbakan'da birleştiler!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a... Düzen siyasetinin temsilcileri, 'Milli Görüş'ün kurucu ismi Necmettin Erbakan'ın anmasında bir araya geldi.

Erbakan'da birleştiler!

Türkiye’de siyasal islamcılığın kurucu isimlerinden eski başbakan Necmettin Erbakan’ın ölümünün 10. yıldönümünde, Saadet Partisi tarafından bir anma programı düzenledi.

Ankara’da bir otelde düzenlenen toplantıya sağından “sol”una düzen siyasetinin önde gelen aktörleri boy gösterdi. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren de partilerini temsilen katıldı.

Törene katılan isimler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı.

Necmettin Erbakan ile ilgili bir video gösteriminin de yapılacağı törende ilk konuşmayı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı. Daha sonra katılan partilerin genel başkanları ve parti temsilcileri de konuşma yaptı.