Ensar Vakfı başkan yardımcılığı yapan İlahiyat profesörü, Mimarlık Fakültesine dekanı oldu!

Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, geçmişte Ensar Vakfı Çorum Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürütmüştü. Şimşek, sık sık Çorum Ensar Vakfı Şubesi’nin programlarına da katılıyor.

Ensar Vakfı başkan yardımcılığı yapan İlahiyat profesörü, Mimarlık Fakültesine dekanı oldu!

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık, Spor Bilimleri ve Turizm fakültelerinin dekan vekili olan Rektör Yardımcısı İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bölümü Öğretim Üyesi Halil İbrahim Şimşek’e yeni bir görev daha verildi. Şimşek, Hitit Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dekanı oldu.

“Tasavvuf, Tasavvuf Tarihi, Tasavvu, Nakşbendîlik, Müceddidîlik, Halidîlik” alanlarında çalışmalar yapan Halil İbrahim Şimşek aynı zamanda üniversitede komisyon başkanlığı, senato üyeliği, rektörlük yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürütüyor.

ENSAR VAKFI BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPTI

Hitit Üniversitesi yönetim kademesinde hızlı bir yükseliş grafiği izleyen Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, geçmişte Ensar Vakfı Çorum Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürütmüştü. Şimşek, sık sık Çorum Ensar Vakfı Şubesi’nin programlarına da katılıyor.

Şimşek, geçen yıl Çorum’da düzenlenen bir açılış programında açılış duası bilmediğini söylemesiyle gündeme gelmişti. Şimşek, TBMM eski Başkanı İsmail Karaman ile AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katıldığı açılış töreninde dua için kürsüye davet edilmiş, ancak “Açılış duası bilmiyorum” demişti.