Emekliler, 1 Nisan'da eylemde: Geçinemiyoruz, isyandayız!

"Sendikalı ve sendikasız tüm emeklileri, EYT’li yurttaşları, sendikaları ve basın mensuplarını basın açıklamamıza katılmaya çağırıyoruz. Emekliyiz, haklıyız, kazanacağız!"

Emekliler, 1 Nisan'da eylemde: Geçinemiyoruz, isyandayız!

Özgür Doğan Özkök

Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi, 1 Nisan 2021 Perşembe günü ülke çapında 115 Şube ve temsilciliklerin bulunduğu tüm il ve ilçelerde basın açıklaması yapılması kararı aldı. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bizler, 13 milyon emekli yurttaş olarak asla çaresiz değiliz. Biliyoruz ki bizim gücümüz birliğimizdedir. Birlikte güçlüyüz, birlikte başarabiliriz. Tek yapmamız gereken el ele vermek, yan yana gelmek, omuz omuza yürümektir.

Bizler, Tüm Emekliler Sendikası olarak, insanca ve onurlu bir yaşam, huzurlu ve güvenli bir gelecek, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için yola koyulduk. Sensiz bir kişi eksiğiz. Sen de katıl, hayatımızı ve kaderimizi değiştirelim.

Sendikalı ve sendikasız tüm emeklileri, EYT’li yurttaşları, sendikaları ve basın mensuplarını basın açıklamamıza katılmaya çağırıyoruz. Emekliyiz, haklıyız, kazanacağız!”