Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunan Yusuf Güzelyurt tutuklandı

Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunan zanlı tutuklandı

Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunan Yusuf Güzelyurt tutuklandı

Ankara’da intihar eden Eda Nur Kaplan’a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan Yusuf Güzelyurt  savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

Ankara’da 15. kattan atlayarak 18 yaşında hayatına son veren Eda Nur Kaplan’ın ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Kaplan’a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakılan zanlı, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

iKİNCİ ZANLI GÖZALTINDA

Cinsel saldırı ile suçlanan ikinci zanlı da yeniden gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU ? 

Ankara’nın Çankaya ilçesi Alacaatlı Mahallesi’nde bir süredir ablasıyla birlikte yaşayan 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, 7 Ağustos Cumartesi günü saat 01.00 sıralarında 15’inci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son vermişti.

“HAKKIMI YERDE BIRAKMAYIN”

İntiharından bir gün önce karakola giderek iki kişi tarafından cinsel istismara uğradığını dile getirip şikayetçi olan Eda Nur Kaplan, geride bir de not bıraktı. Eda Nur’un annesine seslenerek yazdığı notta “Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dimdik duramıyorum siz durun” ifadeleri yer aldı.