Düzce'de kadın cinayeti: Mediha Aygün'ü öldürdükten sonra intihar etti

Mediha Aygün ve Metin Aygün'ün cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Akçakoca Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Düzce'de kadın cinayeti: Mediha Aygün'ü öldürdükten sonra intihar etti

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Metin Aygün isimli şahıs, Mediha Aygün’ü öldürdükten sonra, kendisini de bıçaklayarak intihar etti. Olay, sabaha karşı Düzce’nin Akçakoca ilçesi Osmaniye Mahallesi Tevfik İleri Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi.

Boşanma aşamasında oldukları iddia edilen 53 yaşındaki Metin Aygün ile Mediha Aygün arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Metin Aygün, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Mediha Aygün yere düşerken, Metin Aygün bu kez aynı bıçağı kendi boğazını kesti.

Bu sırada gürültüye uyanan çiftin 3 çocuğundan en büyüğü, evin kapısını açarak yardım çığlığı attı. Seslere uyanan komşuları eve geldi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mediha Aygün ve Metin Aygün’ün yaşamını yitirdiği saptandı.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Mediha Aygün ve Metin Aygün’ün cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Akçakoca Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. 16, 8 ve 6 yaşlarındaki 3 çocuk da Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.