Diyarbakır'da kadın cinayeti: Dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü!

Şehmuz A. isimli şahıs, dini nikahla birlikte yaşadığı Şirvan Dönmez’i 5 yerinden bıçakladı.

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü!

Diyarbakır’da 71 yaşındaki Şehmuz A., dini nikahla 25 yıldır birlikte yaşadığı 46 yaşındaki Şirvan Dönmez’i bıçaklayarak öldürdü.

13 Mayıs’ta saat 03.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde Şehmuz A., dini nikahla birlikte yaşadığı Şirvan Dönmez ile tartıştı. Daha sonra Şehmuz A., mutfaktan aldığı bıçakla, Şirvan Dönmez’in bulunduğu odaya girdi. Şehmuz A., uyuyan Şirvan Dönmez’i 5 yerinden bıçakladı.

Annelerinin sesine uyanan çocuklar, polise haber verirken ihbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, Dönmez’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Dönmez’in cansız bedeni otopsi için hastane morguna götürülürken, olayın ardından kaçan Şehmuz A. ise bir süre sonra polis merkezine gidip teslim oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Şehmuz A., ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şehmuz A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Dönmez’in cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.