Devlet memurlarından AKP İl Başkanına 'ziyaret' yarışı

Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Bilgiç, AKP İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Dağtekin'e üzerinde AKP amblemi bulunan tabloyu hediye etti.

Devlet memurlarından AKP İl Başkanına 'ziyaret' yarışı

Adıyaman AKP İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet Dağtekin’e çok sayıda bürokrat tebrik ziyaretinde bulundu.

AKP Adıyaman İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Dağtekin’e ziyarete gidenler arasında Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Bilgiç üzerinde AKP amblemi bulunan bir tablo da hediye etti.

AKP’li Dağtekin de sosyal medya hesabından, “Sayın Abdurrahman Bilgiç’e nazik ziyaretleri ve bu anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ederim” diye yazdı.

DEVLET MEMURLARI SIRALANDI

Sözcü’nün haberine göre, Dağtekin’in tebrik ziyaretine gidenler arasında, Defterdar Vekili Mustafa Erdem, Defterdarlık Muhasebe Müdürü Hasan Hüseyin Avni Acar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Emre Çalgan, Gerger Milli Eğitim Şube Müdürü Neşet Taner, Osmangazi Ortaokulu Müdürü Şükrü Yetkin, Tarım İl Müdür Yardımcısı Nihat Yılmaz, Besni Sosyal Hizmeti Merkezi Müdürü Mustafa Orhan ve Adıyaman Kızılay Şube Başkanı Murat Bulut da yer aldı.