Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na: Bir yapmadıkları kısırlı pastalı altın günleriydi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında Millet İttifakı'na seslendi.

Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na: Bir yapmadıkları kısırlı pastalı altın günleriydi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, HDP’nin “Açılmamak üzere kapatman gereken senin kin ve nefret kusan ağzındır” sözlerine de “Bu bölücü ahmaklar nerede yaşıyorlar bilmiyorum ama benim ağzımı kapatacak bir babayiğit henüz anasından doğmadı” diye yanıt verdi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

“Milliyetçilik ilk hamle milli birlik ve bütünlüğün kazanılması davasıdır. Milliyetçilik milli birlik ve dayanışma ruhunun da güvenlik duvarıdır. Bizim milliyetçiliğimiz hayatın içindedir, milletimizin vicdanındadır. Arzumuz, amacımız ve arayışımız öteden beri budur. MHP’ye atılan iftiraların, yoğunlaşan saldırıların ilerleyiş rotası okunduğu takdirde bunların hiçbirinin tesadüf olmadığı görülecektir. Küresel güçler milli devletlerdeki yönetim iradesinin millet üstü güçlerle paylaşılmasını dayatmaktadır. Bu paylaşma mahkum milletin aleyhine gerçekleşecektir. Bu asimetrik etki milliyetçiliğin yükselmesinin de dayanağıdır. Öncelikle taşeronlar eliyle ulaşılması esas alınmıştır. CHP, HDP, İyi Parti, Deva, Gelecek Partisi siyasetin lekeli temsilcileridir. Zillet İttifakı yıkım siparişi almıştır. Her şey gün gibi ortadadır. Bir milletin yükselişinin dayanağı milliyetçiliktir. Küresel gelişmelerin bir figüranı, pasif bir üyesi değil baş aktörü olmayı hedefleyen milliyetçilik mazlum milletleri de kurtaracak muhteşem anlayışı temsil etmektedir.

Zillet ittifakının kurduğu kumar masasında hile vardır dümencilik vardır. Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar hava kokluyorlar. Ancak arka kapıda birbirlerine kazık atıyorlar. Bir yapmadıkları kısırlı pastalı altın günleriydi zannediyorum onu da yakında gerçekleştirecekler. Bunlar güçlendirilmiş parlamenter sistem toplantıları için üçüncü defa Meclis’te bir araya gelmişlerdir. Bunların neresi dürüsttür? Uzlaşmak için irade lazımdır.

Terörist başı Turan Kalkan CHP’yi ikaz ederek diyor ki, HDP’nin çıkışı, bazı CHP’liler tarafından ters yorumlanabilir ama öyle değil. CHP’lilerin önünü kaçtı, irade kazandırdı. Bu bakımdan HDP’ye muhtaçlar. Bir terör örgütü ele başı aziz Atatürk’ün kurduğu partiye ayar veriyor, hizaya getiriyor, aba altından sopa gösteriyor. Buna karşılık bir tek CHP yöneticisi de kalkıp ‘ey katil sen ne diyorsun’ diyemiyor. Buna cesaret edemiyor. Bize gelince yalan yanlış konuşan CHP sözcülerinin ağızlarını bıçak açmıyor, korkuyorlar. İrade ve siyasi ikballerini terör örgütlerine bağlamışlardır çünkü. Bu bir rezalet değil midir? Biz boş yerine mi bunların maskesini indiriyoruz? HDP’yi bölücü söylediğimiz okkalı sözlerin cevabını Kandil’in CHP’si veriyor. Kendileri terör örgütünün boyundurluğuna girmişler haberleri yok!