Cüneyt Özdemir'den AKP'li Ünal'a destek: 'Mahvoldum' diyorsan iphone 6 kullanma yani

Cüneyt Özdemir, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın "Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz" diyen çiftçiye cep telefonunu sormasına "Bir insan 'Ben mahvoldum, öldüm' diyorsa abi sen de iphone 6 kullanma yani. Ne yapacaksın?" diyerek destek verdi.

Cüneyt Özdemir'den AKP'li Ünal'a destek: 'Mahvoldum' diyorsan iphone 6 kullanma yani

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın kendisine “Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz” diyen çiftçiye verdiği “Cebindeki telefonu kaça aldın?” yanıtına Gazeteci Cüneyt Özdemir’den “destek” geldi.

YouTube kanalında yaptığı yayında “Ben bu diyalogu duyunca, ‘haksız mı Mahir Ünal?’ dedim. Bence haklı” diyen Cüneyt Özdemir, şöyle konuştu:

“Ben Mahir Bey’in dediğinde hiç de tuhaf bir şey duymadım. Bir insan ‘Ben mahvoldum, öldüm’ diyorsa abi sen de iphone 6 kullanma yani. Ne yapacaksın. Ya da onu deme. ‘Durumlar pek iyi değil’ de.  Hem o hem o olmuyor. İşte tüketim toplumu insanı böyle bir yere doğru itiyor. Bir yandan 5 kuruş paran yok cebinde bir yandan da iphone 6, iPhone 7’yi alıyorsun.

Ben Mahir Bey’in dediğinde bir şey bulamadım. Bakın ben Mahir Ünal’i herhalde en çok eleştiren bir insanım. Muhalefetin de akıllısını yapacaksın yaparsan. Şimdi burada akıllıca bir şey yok. Şimdi burada Mahir Ünal çiftçinin bilmem nesine göz dikti değil yani. Mahir Bey burada bir gözlemini paylaşmış. Bana çok tuhaf gelmedi. Belki de bana tuhaf gelmedi.”