Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan yargıya 'operasyon' mesajı

Saral, Soylu’nun annesine küfreden kişinin serbest bırakılmasına karar veren yargı mensubun neyi hedeflediğini sordu. Saral açıklamasının devamında ise “Son hamlelerle FETÖ'ye mensup isimlere daha etkili operasyon yapmak kaçınılmaz olmuştur” diyerek yargı mensubuna operasyon mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan yargıya 'operasyon' mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesine küfreden kişinin serbest bırakılması üzerine yargıyı hedef aldı.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Oktay Saral, Soylu’nun annesine küfreden kişinin serbest bırakılmasına karar veren yargı mensubun neyi hedeflediğini sordu. Saral açıklamasının devamında ise “Son hamlelerle FETÖ’ye mensup isimlere daha etkili operasyon yapmak kaçınılmaz olmuştur” diyerek yargı mensubuna operasyon mesajı verdi.

Saral’ın açıklamasında yer alan ifadeler şöyle:

“Süleyman Soylu’nun muhtereme annesine yapılan galiz küfür ve hakaretlere karşı maşeri vicdanı yaralayan bir kararla yapması gerekeni yapmayan yargı mensubu neyi hedeflemektedir? Son hamlelerle FETÖ’ye mensup isimlere daha etkili operasyon yapmak kaçınılmaz olmuştur.”