Cübbeli'nin özlemi: Memleket maalesef şeriatla yönetilmediğinden...

İsmailağa cemaatinin 'ünlü'sü 'Cübbeli 'Ahmet' ülkenin şeriatla yönetilmemesinden yakındı, "laik kanunlara göre Allah indinde haram olan şeyler helal, helal olan şeyler yasak" dedi.

Cübbeli'nin özlemi: Memleket maalesef şeriatla yönetilmediğinden...

İktidara desteğiyle bilinen İsmailağa cemaatinin önde gelen ismi gerici Ahmet Mahmut Ünlü, şeriat özlemini dile getirdi.

YouTube kanalında haftalık sohbetler yayınlayan gerici Ünlü, çok sayıda yurttaşın hayatını kaybetmesine yol açan sel ve yangın felaketlerinin sebebini “lezbiyenlik ve eşcinselliğe” bağladı.

“Lezbiyenlik ve eşcinsellik büyük yıkımlara ve toplu azgınlıklara sebebiyet verecek ‘kebair’ günahlardandır. Büyük günahlar silsilesinde gidiyoruz ama burada çok önemli bir mesele var.” diyen Ünlü, “Büyük günahlardan olmakla kalmıyor. Helak sebebi. Helak yani yıkım.” diye ekledi.

Konuşmasında, “Biz devlet değiliz hükumet değiliz, askerimiz yok polisimiz yok.” diyen Ünlü, “Bu memlekette şimdiki laik kanunlara göre Allah indinde haram olan şeyler helal, helal olan şeyler yasak. Maalesef şeriata göre yönetilmediğinden dolayı. Ama ben ne yapayım? Kanun çıkaracak durumda olmadım hiç bir zaman. O zaman benim vazifem doğruyu anlatmak.” ifadelerini kullandı.

Ünlü, sözkonusu konuşmasının videosunu sosyal medya hesaplarından “Lezbiyenlik ve Eşcinsellik Normal Görülmeye Başlanırsa Hakîkî Mânâda Gökten Taş Yağacak ve Çok Zelzeleler Olacak!” ifadeleriyle paylaştı.