Cübbeli Ahmet, Ebrar Karakurt hakkındaki gerici söylemlerine devam ediyor

İsmailağa Tarikati'nin medyatik ismi Ahmet Mahmut Ünlü, A Milli Takım oyuncusu Ebrar Karakurt hakkında gerici söylemlerine devam ediyor.

Cübbeli Ahmet, Ebrar Karakurt hakkındaki gerici söylemlerine devam ediyor

İsmailağa Tarikati’nin vaizi olan Cübbeli diye anılan Ahmet Mahmut Ünlü, Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un cinsel yönelimine yönelik saldırılarına devam ediyor. Karakurt’un Türkiye takımında oynamasına daha önceden itiraz ettiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, “lezbiyenlik ettiğinin resmini paylaşıyor, ondan sonra Milli Takımda oynuyor. Biz itiraz ediyoruz. Bize ‘ne fitne çıkarıyorsun’ diyorlar.” ifadelerine yer verdi.

Daha önce LGBTİ bireyler hakkında bulunduğu açıklamalarda gerici ve saldırgan bir tutum izleyen gerici vaiz, Ebrar Karakurt’a “Kadın kadınla lezbiyenlik ettiğinin resmini paylaşıyor, ondan sonra Milli Takımda oynuyor. Biz itiraz ediyoruz. Bize ‘ne fitne çıkarıyorsun’ diyorlar. Kendi kendine ne günah işliyorsan Allah’la senin aranda beni alakadar etmez. Ama sen internete koyup da niye bütün milletin kızını gelinini bu işlere teşvik ediyorsun?” sözlerini sarf etmesinin ardından, sosyal medyada geçtiğimiz akşam büyük tepki gördü.