Çocuk tacizcisinin "Nazi" koleksiyonu

Brezilya'da polisin bir çocuk tacizi şüphelisinin evine yaptığı baskında değeri 3,5 milyon doları aşkın Nazi döneminden kalma eşya bulundu.

Çocuk tacizcisinin

Brezilya’da çocuk tacizcisi şüphesiyle  bir kişinin evine baskın düzenlendi. Yapılan aramada Nazi amblemleri, üniformaları, bayrakları ve Adolf Hitler’in resimleri gibi birçok silah, tüfek ve mühimmat ele geçirildi.

Ele geçirilen ‘Nazi koleksiyonu’  3,5 milyon Dolar değerinde olduğu düşünülüyor.

58 yaşındaki Aylson Proenca Doyle Linhares, hafta başında komşularının yaptığı ihbar sonucunda tutuklanmıştı.  Komşuları Linhares’i 12 yaşındaki oğullarını taciz etmekle suçluyordu.

Linhares, silah bulundurma, ırkçılık ve pedofili suçlamasıyla tutuklandı. Polisin yaptığı açıklama göre adamın evinde reşit olmayan çocuklara ait fotoğraflar da bulundu.

Linhares apartmanındaki diğer çocukları taciz etmekle de suçlanıyor.

Zanlının bilgisayarında da reşit olmayan çocukların fotoğrafları bulundu.

Olayı soruşturan ekibin başındaki polis dedektifi konuyla ilgili olarak “Oldukça zeki ve kendini iyi ifade ediyor. Ancak bir Nazi soykırımı inkarcısı, homofobik, pedofili ve eşcinselleri avladığını söylüyor. Ben bir doktor değilim ama bu adamın oldukça tehlikeli bir psikopat olduğundan eminim.“ açıklamasını yaptı.

Linhares’in oldukça zengin bir aileden geldiği ve edindiği mirasın tamamını bu ‘Nazi koleksiyonunu oluşturmak için harcadığı düşünülüyor.

Polis adamın Nazi sempatizanı olduğu bilinen aşırı sağcı gruplarla olan ilişkisini araştırmaya başladı.