CHP'li Tuncay Özkan: Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa yüzde yüz kazanır

CHP'li Tuncay Özkan katıldığı bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, "Cumhurbaşkanlığına aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim" ifadelerini kullandı.

CHP'li Tuncay Özkan: Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa yüzde yüz kazanır

KRT TV’de canlı yayına konuk olan CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Son dönemde giderek gündeme getirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkında, “Cumhurbaşkanlığına aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığına en çok yakışan insanın Kılıçdaroğlu olduğunu belirten Özkan sözlerine şu şekilde devam etti:

“İnşallah böyle bir karar verir. Ben çok mutlu olurum. Sayın genel başkanımızın bilgisi, birikimi, ahlakı, onuru, sadeliği ülkeyi karanlıktan çıkaracak ilaçtır.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur.”

Özkan’ın açıklamalarını ardından Ahmet Hakan’da konuyla ilgili, “Ben demiyorum, CHP’nin tunç kalesi Tuncay Özkan diyor.” ifadelerini yer verdi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı destekleyenlere de seslenen Hakan “Yahu yok mu Tuncay’a diyecek bir lafınız?” diye sordu.