CHP'den kayıp Berat Albayrak için açıklama

Manifesto'nun da "Berat Albayrak 130 milyar doları nasıl yok etti?" haberine getirilen erişim engeli kararı gece yarısı elektronik posta yoluyla iletildi.

CHP'den kayıp Berat Albayrak için açıklama

CHP’den Berat Albayrak hamlesi geldi. Gizemli istifasından sonra ortadan kaybolan eski Hazine ve Maliye Bakanı ve Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak için CHP, “Saat 13:00’te damadı buluyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu çıkışın Erişim Sağlayıcıları Birliği (ESB)’nin Albayrak’a dair haberlere erişim engellerinin getirildiği gecenin hemen öncesinde gelmesi dikkat çekti. Manifesto’nun da “Berat Albayrak 130 milyar doları nasıl yok etti?” haberine getirilen erişim engeli kararı gece yarısı elektronik posta yoluyla iletildi.

CHP, ‘Merkez Bankası’nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu ‘damat’ firarda’ notuyla bir video yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) resmi Twitter hesabından Berat Albayrak ile ilgili bir video paylaşıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan ‘affedildikten’ sonra ortalarda görünmeyen Berat Albayrak ile ilgili olan videoda çarpıcı kareler kullanıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram hesabından yaptığı paylaşımla istifa eden ve hala bir açıklama yapmayan Berat Albayrak’ın nerede olduğu merak konusu olmuşken, CHP’nin resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda “Merkez Bankası’nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu ‘damat’ firarda… Saat 13.00’te damadı buluyoruz.” denildi. CHP’nin videosundan sonra gözler saat 13:00’a çevrildi.