CHP 'dostlar'ıyla buluştu: Birlikte hareket kararı aldılar

Antep'te CHP ve "muhalefet"teki sağcı partiler, kentin sorunları ile ilgili olarak birlikte hareket etme kararı aldı.

CHP 'dostlar'ıyla buluştu: Birlikte hareket kararı aldılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dönemde sıklıkla dile getirdiği “Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız” sözünün karşılığı, yerelde kendini göstermeye başladı.

Gaziantep’te CHP ile birlikte sağ partilerin il yönetimleri, kentin sorunlarıyla ilgili olarak birlikte hareket etme kararı aldı.

Kararı CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar duyurdu. Uçar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün İyi Parti, Saadet Partisi,Deva Partisi, Gelecek Partisi,Demokrat Parti ve Doğru Parti Gaziantep İl Başkanları ile bir araya gelerek 5. Zırhlı Tugayı arazisi başta olmak üzere kentimizle ilgili sorunları konuştuk. Görüşme neticesinde ortak kanıya vardığımız 5. Zırhlı Tugay arazisinin Medeniyetler Ormanı olması yönünde fikir birliğine vardık ve bunu ortak bir bildiri imzalayarak kamuoyu ile paylaştık. Bizler bundan sonra da saygıdeğer İl Başkanları ile sık sık bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunacağız ve kentimizin geleceğini ilgilendiren konularda birlikte hareket edeceğiz.” dedi.