Çakıcı'yı tahliye ettiren Bahçeli'den garip çıkış: Biz mafyayı tanımayız mafyayı takmayız

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi için birçok girişimde bulunan ve tahliye ettirten Devlet Bahçeli, MHP'nin mafya ile hiçbir ilgisinin olmadığını iddia etti.

Çakıcı'yı tahliye ettiren Bahçeli'den garip çıkış: Biz mafyayı tanımayız mafyayı takmayız

Partisinin Meclis’teki Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, geçmişte yaptığı ve söylediği şeyleri unutarak muhalefete yüklendi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

BİZ MAFYAYI TANIMAYIZ

CHP Genel Başkanı bize kalırsa önce kendine bakmalıdır. Terör örgütüyle ittifak kuran bir partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız. Mafyadan da anlamayız. Cumhur İttifakı, cumhurla birliktedir. Türkiye terörle mücadelede mesafe kaydettikçe CHP çılgına dönmektedir. İP’in ağzını bıçak açmazken, HDP şok üstüne şok yaşamaktadır. Nerede terörist varsa orası meşru hedefimizdir.

ESNAFIN YOKSULUN İHTİYAÇLARI KARŞILANMAKTA

Rant çetelesi tutanların, musibetten çıkar devşirmeye kalkışanların siyasetleri hastadır, zihniyetleri ağır hasarlıdır. Türkiye’nin Kovid-19 salgınını başarıyla yönettiğini ifade etmek, vicdan sahibi herkesin görevi olmalıdır. Hakkı haklısına teslim, adalettir. Adaleti dilinden düşürmeyen CHP ve yandaşlarının nasıl bir adaletsizliğin içine yuvarlandığı bize göre bariz şekilde ortadadır.

Türkiye’yi yöneten irade, devletin bütün imkanlarını seferber ederek esnaflarımızın, yoksul ve muhtaç kardeşlerimizin, emekli ve dul ve yetimlerimizin, çiftçilerimizin taleplerini peyderpey karşılamaktadır. CHP Genel Başkanı’nın tüm iddiaları boştur, dayanıksızdır. CHP yönetimi bozguncudur, milletimiz 2023 haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır. Türkiye normalleştikçe zillet anormalleşecek ve kaybedecektir. Eninde sonunda Kovid-19 kuşatmasından Allah’ın izniyle kurtulacağız. Sağlık Bakanımıza ve personeline güveniyoruz. Doktorlarımıza inanıyoruz.