Çağrı yapıldı: Emeğin tokadını atmak için Habertürk binası önüne

"Basın emekçisi Ahmet Demir'e atılan tokadı suratında hisseden herkese bir çağrımız var" diyen DİSK Basın-İş, Habertürk Genel Merkezi önünde protesto çağrısı yaptı.

Çağrı yapıldı: Emeğin tokadını atmak için Habertürk binası önüne

Habertürk TV’de AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in konuk olduğu programda sunucu Muharrem Sarıkaya’nın İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atması, kurumun Talimhane’deki genel merkezi önünde protesto edilecek.

DİSK Basın-İş’ten yapılan açıklamada “Hiç kimse titrine, ismine, pozisyonuna güvenerek basın emekçilerine el kaldırmaya kalkmasın, sonuçları ağır olur! Buradan ilan ediyoruz: DİSK Basın-İş tüm basın emekçilerinin yanındadır. Bu tokatı attıran düzeni yerle bir etmek ve emeğin tokadını atmak için buradayız” denildi.

“Basın emekçisi Ahmet Demir’e atılan tokadı suratında hisseden herkese bir çağrımız var: Hepinizi, meslektaşımızın yanında olmak ve sorumlulardan hesap sormak için Beyoğlu’ndaki Habertürk binası önüne davet ediyoruz” ifadeleri kullanılan sendika açıklamasında, 20 Aralık Pazartesi saat 18.30’da Habertürk Genel Merkezi önünde buluşma çağrısı yapıldı.