Bunu da gördük: Suç örgütü lideri, 'gazeteci'yi ifşa etti

Ülkücü mafya lideri Peker, 'İçişleri Bakanı Soylu’ya aracılık yaptığını' yalanlayan Hadi Özışık’la görüşme kayıtlarını yayınladı.

Bunu da gördük: Suç örgütü lideri, 'gazeteci'yi ifşa etti

Cumhur İttifakı destekçisi organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP’li gazeteci Hadi Özışık için kendisiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yaptığı iddiasında bulunmuştu.

Hadi Özışık ise, “Benim Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında haber götürüp getirdiğim ya da aracılık ettiğim konu tamamen yanlıştır. Tamamen doğru değildir. Böyle yapan şerefsizdir” diyerek iddiayı yalanlamıştı.

Sedat Peker bunun üzerine Twitter hesabından Hadi Özışık’la yaptığı Face Time konuşmasının video kaydını paylaştı. Peker paylaşımında “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık – süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem.” ifadelerini kullandı.

Peker’in paylaştığı videoda Özışık, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Peker’i çok sevdiğini kendisine de Süleyman Özışık’a da (kardeşi) söylediğini ifade ediyor. Sürecin bu noktaya gelmesini anlamadığını söyleyen Özışık’a Sedat Peker, Soylu için “Bana pislik diyor. Ben pis miyim abi?” diye soruyor. Hadi Özışık da “Estağfirullah, öyle arada kalmış durumdayım ki aklın durur. Bir tarafta sevdiğim bir dostum, öbür tarafta sevdiğim bir dostum.” ifadelerini kullanıyor.

Sedat Peker, Bakan Soylu için yaşadığı “hayalkırıklığı”ını da  “O benim dönüş biletimdi. Hani Nisanda dönüyorduk. Biz bu adam 20 yıl yatırım yaptık abi. Herşeyi onun üstüne yatırdık. Onun yüzünden düşman olduk biz o adamlarla.” sözleriyle ifade ediyor.