Buca'da kadın cinayeti: Öldürdü, intihar etti

İzmir’in Buca ilçesinde, kız arkadaşı olduğu öne sürülen Sena Altan'ın evine giren bir kişi, önce Altan'ı bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı; daha sonra aynı bıçakla kendi hayatına son verdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın da, yaşam mücadelesini kaybetti.

Buca'da kadın cinayeti: Öldürdü, intihar etti

Buca Atatürk Mahallesi 220 sokakta bulunan 4 katlı bir apartmand, iddiaya göre İlkay Ayeş (25), kız arkadaşı olduğu öne sürülen Sena Altan’ın (24) evine gitti. Burada Sena Altan ile tartışmaya başlayan Ayeş, tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine yanında getirdiği bıçakla Sena Altan’a saldırdı.

İlkay Ayeş, iddiaya göre aynı bıçakla daha sonra kendini bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekiplerinin yaptığı incelemede iki kişinin de yerde hareketsiz yattığı görülürken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede İlkay Ayeş’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayda vücudunun değişik yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandığı belirlenen Sena Altan da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sena Altan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.