Boğaziçi gündemine Erdoğan mı dahil oldu?

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın 30 öğrenciyi Beştepe’ye çağırdığı iddia edildi. Öğrencilerin taleplerinin ve protesto sebeplerinin Erdoğan'ın özel kalemi tarafından dinlenmek istendiği aktarıldı.

Boğaziçi gündemine Erdoğan mı dahil oldu?

Haber Merkezi

AKP’li Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanması sonrası öğrenciler tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi’ne AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla eski AKP milletvekili aday adayı Prof. Melih Bulu’nun rektör atanmasının ardından başlayan protestolar sırasında ‘2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet’ ve ‘görevli memura mukavemet’ suçlarını işledikleri gerekçesiyle çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Melih Bulu hemen her gün çeşitli mecralarda kameralar karşısında kendisini ifade etmeye çalışırken öğrenciler de eylemlerine devam ediyordu.

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın 30 öğrenciyi Beştepe’ye çağırdığı iddia edildi. Öğrencilerin taleplerinin ve protesto sebeplerinin Erdoğan’ın özel kalemi tarafından dinlenmek istendiği aktarıldı.

Manifesto’nun ulaştığı bilgiye göre davete icabet edecek öğrencilerin isim, soyisim, kimlik numarası, okuduğu bölüm ve yaşadığı şehir gibi bilgiler istendi.