Bodrum'da yangın kontrol altına alınamıyor: Hayvanlar yangından kaçmaya çalışıyor

Muğla'nın Bodrum'un Umurca Mahallesi'ndeki makilik alanda, 2 noktadan saat 12.30 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Polis lojmanlarına 100 metre uzaklıktaki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevler, İçmeler mevkisine doğru ilerlemeye başladı. Ekipler, yangına 6 arazöz ve 5 itfaiye aracı ile müdahaleye başladı. Bodrum'daki beton firmalarına ait beton mikserleri de bölgeye takviye olarak sevk edildi.

Bodrum'da yangın kontrol altına alınamıyor:  Hayvanlar yangından kaçmaya çalışıyor

Muğla’nın Bodrum’un Umurca Mahallesi’ndeki makilik alanda, 2 noktadan saat 12.30 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Polis lojmanlarına 100 metre uzaklıktaki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Alevler, İçmeler mevkisine doğru ilerlemeye başladı. Ekipler, yangına 6 arazöz ve 5 itfaiye aracı ile müdahaleye başladı. Bodrum’daki beton firmalarına ait beton mikserleri de bölgeye takviye olarak sevk edildi.

Dumanlar, başta Kumbahçe Plajı olmak üzere ilçenin birçok noktasından görülüyor. Plaja doğru yönelen yangının çıkış nedeni araştırılırken, polis de olası şüphelilere yönelik bölgede çalışma başlattı.

Yangın mahalline yakın olan Kumbahçe Mahallesi’ndeki ev ve otellerin boşaltılması için anons yapıldı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyük bir alana yayılan yangın nedeniyle yetkililer ses sistemleri vasıtasıyla mahalledeki otel ve evlerin boşaltılması yönünde sık sık uyarı anonsları yapıyor.

HAYVANLAR YANGINDAN KAÇMAYA ÇALIŞIYOR

Bodrum’da yangının büyümesiyle beraber hayvanların kaçmaya çalıştığı görüntülendi.