Bitcoin'de sert düşüş

Bitcoin'in ardından ikinci sırada yer alan Ethereum da son 24 saat içerisinde yüzde 7'nin üzerinde değer kaybederek bin 735 dolar seviyesine geriledi. Ethereum'un son bir haftalık değer kaybı ise yüzde 14'ün üzerine çıktı.

Bitcoin'de sert düşüş

Kripto para birimleri başta Çin’den gelen haberlerle yine yönünü aşağı çevirdi. En yüksek hacimli kripto para birimi Bitcoin’de son 24 saatte yaşanan değer kaybı yüzde 6’yı aştı. Bitcoin 29 bin 400 dolar seviyesine kadar çekildi. Bitcoin’de bir haftalık değer kaybı ise yüzde 11’in üzerine çıktı.

Bitcoin’in ardından ikinci sırada yer alan Ethereum da son 24 saat içerisinde yüzde 7’nin üzerinde değer kaybederek bin 735 dolar seviyesine geriledi. Ethereum’un son bir haftalık değer kaybı ise yüzde 14’ün üzerine çıktı.

Tether’de yaşanan değer kaybı ise Bitcoin ve Ethereum’a göre oldukça sınırlı kaldı. Tether son 24 saatte yüzde 0.02 değer kaybederek 1 dolar bandına çekildi. Son bir haftalık değer kaybı ise yüzde 0.04 oldu.

Ripple ise son 24 saat içerisinde yaşadığı yüzde 9’luk değer kaybıyla 0.52 dolar seviyesine gerilerken son 7 gün içerisinde yaşadığı kayıp yüzde 18’e yaklaştı.