Bilal Erdoğan, TÜGVA belgeleriyle ilgili konuştu: Kıskanıyorlar

Bilal Erdoğan, Çorum Belediyesince inşa edilen bir gençlik kampının açılışını gerçekleştirdi. Bu açılışta konuşan Erdoğan, TÜGVA belgeleriyle ilgili "Kıskanıyorlar değil mi? O zaman daha da başarılı olun. Onlar da kıskançlıktan çatlasın." ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan, TÜGVA belgeleriyle ilgili konuştu: Kıskanıyorlar

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Çorum Belediyesince inşa edilen bir gençlik kampının açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan, Çorumlu Obası Gençlik Kampı hakkında Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan bilgi aldı.

Öğrencilerle ok atıp oyun oynayan Erdoğan, öğrencilerin sunduğu gösterileri izledi.

“KISKANIYORLAR”

Erdoğan, kendisini “TÜGVA burada, ağabeyinin yanında” sözleriyle karşılayan TÜGVA üyeleriyle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilere, “TÜGVA ile uğraşıyorlar, neden biliyor musunuz?” diye soran Erdoğan, “Siz TÜGVA’da karışık kuruşuk, abuk sabuk bir şey yapıyor musunuz? Niye uğraşıyorlar sizinle? Niye işlerine gelmiyor? Kıskanıyorlar değil mi? O zaman daha da başarılı olun. Onlar da kıskançlıktan çatlasın.” ifadelerini kullandı.

AKP’li belediyeler ve bakanlıklar aracılığı ile çok sayıda kamu mülkünü yok pahasına kiralayan TÜGVA’nın son olarak devlete kadro atamalarında referans olduğu ortaya çıkmıştı.