Balıkesir'de kadın cinayeti: Tedbir kararı aldırdıktan 4 gün sonra eski eşi tarafından öldürüldü!

Boşandıktan sonra eski eşinin ısrarlı tacizlerine ve tehditlerine maruz kalan Sibel Zilkaya, tacizlerden ve tehditlerden rahatsız olarak 17 Mayıs’ta 30 günlük tedbir kararı aldırmıştı.

Balıkesir'de kadın cinayeti: Tedbir kararı aldırdıktan 4 gün sonra eski eşi tarafından öldürüldü!

46 yaşındaki Sibel Zilkaya, tedbir kararı aldırdıktan 4 gün sonra boşandığı eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Akçay Mahallesi’nde yaşayan Sibel Zilkaya tedbir kararı aldırdıktan dört gün sonra dün akşam saatlerinde, boşandığı eski eşi 51 yaşındaki Sezgin Zilkaya tarafından öldürüldü. Üç çocuğu olan Sibel’i öldüren Sezgin Zilkaya, ardından intihar etti.

17 MAYIS’TA TEDBİR KARARI ALDIRMIŞTI

Ayrılıkları sonrası Sezgin Zilkaya’nın ısrarlı tacizlerine ve tehditlerine maruz kalan Sibel Zilkaya, tacizlerden ve tehditlerden rahatsız olarak 17 Mayıs’ta Akçay Polis Karakoluna suç duyurusunda bulunmuş ve 30 günlük tedbir kararı aldırmıştı.

Eski eşinş taciz ve tehditlere maruz bırakan Sezgin Zilkaya, Sibel Zilkaya’nın sosyal medya hesaplarının şifrelerine erişerek yazışmalarını takip etmişti. Sezgin Zilkaya, küçük çocuklarının velayetini almak tehdidiyle Sibel Zilkaya’yı korkutarak sahte mahkeme kararı belgesi düzenleyip çocuğun velayetini üzerine aldığını ve çocuğu almaya geldiğini söylemişti. Evrakın sahte olduğu anlyan Sibel Zilkaya savcılığa ve karakola başvurmuş ve ardından dava açılmıştı.

21 Mayıs sabahı Sosyolog ve Aile Danışmanı Birgül Avdan, Sibel Zilkaya’nın boşanma sürecinde maruz kaldığı şiddeti Ekmek ve Gül‘e anlatmıştı. Tedbir kararından tam dört gün sonra Sibel Zilkaya, Sezgin Zilkaya tarafından öldürüldü.