Baldızını kadroya alan rektör: "Allah'tan korkmayanlar için yaşasın cehennem"

Trakya Üniversitesi Rektörü'nün baldızı üniversitenin bilgi işlem daire başkanlığında kadroya alındı.

Baldızını kadroya alan rektör:

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun baldızı Nihal Tan Kaçar’ı üniversitenin bilgi işlem daire başkanlığında kadroya aldığı ortaya çıktı.

Rektör Tabakoğlu, sosyal medyada konuyla ilgili gelen soruya beddualı yanıt verdi.

Tabakoğlu, “Hocam rektörü olduğunuz Trakya Üniversitesi’nde baldızınıza kadro açmışsınız özel değilse sebebini öğrenebilir miyiz?” diye sorusu üzerine “Aile ve Sosyal politikalar bakanlığında kadrolu bilgi işlem memuru idi. Aday memurluğu bitince muhafakat istedi kurumu verdi. Bizim de bilgi işlemde ciddi ihtiyaç vardı kabul ettik. 3 yıldır çalışıyor. Evli çocuklu bir hanım. Allah’tan korkmayanlar için yaşasın cehennem” diye cevap verdi.

‘AÇIKLAMA’ EŞİNDEN GELDİ

Haberimiz üzerine Manifesto‘ya ulaşan ve Nihal Tan Kaçar’ın eşi olduğunu belirten Şahin Kaçar, “kadroya alımda torpil” iddiasının iftira olduğunu öne sürüp eşinin merkezi yerleştirme ile memur kadrosuna atandığına dair belgesini tarafımıza gönderdi. “Atandıktan ve 2 yıl çalıştıktan sonra normal kadrodan, çakılı kadroya naklen geçmiştir.” diyen Şahin Kaçar,  torpil iddiasına karşılık eşini “üniversiteye geçerek daha önce kazandığı kadrodan daha dezavantajlı bir kadroya geçtiğini” belirterek savundu.