Bakanın 3 yardımcısına çift maaş kıyağı: Her birine aylık 62 bin TL maaş!

“Üç, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısının üçünün de Türk Telekom Yönetim Kurulunda olduğunu ve çift maaş aldıklarını tespit ettik." diyen Yavuzyılmaz, "Her birinin aylık geliri 61.766 TL" ifadelerini kullandı.

Bakanın 3 yardımcısına çift maaş kıyağı: Her birine aylık 62 bin TL maaş!

AKP’li bürokratların kamu ve özel kuruluşlardan aldıkları maaşları ifşa etmeye devam eden CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 3 yardımcısının aynı zamanda Türk Telekom Kurulu’nda bulunduklarını aktardı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılarının her birinin aylık maaşının 61 bin 766 lira olduğunu ifade eden Yavuzyılmaz, Türk Telekom Genel Kurul Tutanaklarını kaynak olarak gösterdi.

Çift maaş skandallarıyla bitmeyen AKP’lileri ortaya çıkaran CHP’li Yavuzyılmaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Ömer Fatih Sayan, Selim Dursun ve Enver İskurt’un, bakan yardımcılığı dışında Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olduklarını ortaya çıkardı.

AYLIK 61 BİN 766 TL MAAŞ

Türk Telekom Genel Kurul Tutanaklarını kaynak olarak gösteren Yavuzyılmaz, “Üç, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısının üçünün de Türk Telekom Yönetim Kurulunda olduğunu ve çift maaş aldıklarını tespit ettik.

1. Ömer Fatih Sayan
2. Selim Dursun
3. Enver İskurt

Her birinin aylık geliri: 61.766 TL. Kaynak: TT Genel Kurul Toplantı Tutanakları” ifadelerini kullandı.