Bahçeli'den Peker açıklaması: Kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremez

Devlet Bahçeli, partisinin Meclis'teki grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den Peker açıklaması: Kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremez

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Türkiye’nin ‘dış mihraklar’ tarafından hedef alındığını dile getirerek, “Türk milletinden öc almak için kuyruğa giren yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, tahriklerine hız vermişler, derinlik katmışlardır. Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’dir” dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar ise şu şekilde:

ESNAF GEZİYORUM DEYİP ESNAF DÖVÜYOR

Geçen haftaki grup konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanını katil Netanyahu’ya benzeten ve siyonizme gülücükler saçan bu şahsın birkaç gün sonra Rize ilçelerini ziyaret ederek olaylara sebebiyet vermesi çok yönlü incelenmeli ve mercek altına alınmalıdır.

İP başkanının bile bile inadına yapar gibi Rize’ye gitmesi yalnızca düşüncesizlikle, sorumsuzlukla, öngörüsüzlükle izah edilemez. Siyasi hayatı kumpaslarla, yalanlarla, çıkar hesaplarıyla heba olmuş bu şahsın Netanyahu benzetmesinden sonra Rize’ye ziyaretinden anlaşılıyor ki baştan ayağa olay çıkarmak için planlanmıştır. Esnaf geziyorum diyenler esnafa tekme tokat musallat olmuşlardır.

Anadolu Ajansı’nın kuşkulu bir muhabiri tarafından hükümetin iki üyesine yöneltilen ısmarlama soru birdenbire gündeme oturmuştur.

Koronavirüs tedbirleriyle ilgili genelgelerin haksız ve hukuk şekilde tenkit ederek sosyal medyada açıklamada bulunan ve görevinin sınırlarını aşan Viranşehir savcısının açıklaması da üzerinde durulması gereken konular arasındadır.

AR DAMARLARI ÇATLAMIŞ

Pençe harekatının komuta merkezine maket uçaklarla saldırı girişimi de çok şükür zamanında isabetle engellenmiştir. Kanada SİHA’larımıza lazer kodu vermeyi sonlandırmıştı. Ne var ki müttefik olarak bilinen aynı Kanada Belçika ile birlikte terör örgütünün kullandığı maket uçakları çok özel teknoloji ile donatmıştır. Uzaktan kumanda edilen bu uçaklara bedeli 10 bin dolar olan sistemleri yerleştirmiştir.

Yine teröristlerin sızma girişimi yaptığı paramotorların da Kanada yapımı olduğunu hatırlatmak gerekmektedir. Ar damarları çatlamıştır.

KİMSE İÇİŞLERİ BAKANI’NIN BOYNUNA TASMA GEÇİREMEYECEK

Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek. Yine hiç kimse Türk Silahlı Kuvvetleri’nin onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. Terörle mücadelede destan yazan bir hükümetin, kahraman TSK’nın ve İçişleri Bakanının yalnız olmadığını özellikle ve önemle ifade ediyorum. Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla ele alınamaz. Sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez. Türkiye’nin gündemi Binali Yıldırım’ı evladı ile birlikte töhmet altında bırakmak, uyuşturucu ticareti ile ilişkilendirmek tek kelime ile müfteriliktir.

ERDOAĞN’IN DEVRİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için faal halde olanlara bedeli ne kadar ağır olsa bile izin verilmeyecektir. Biden lobisinin zehir ve zillet saçan niyetleri Türkiye Cumhuriyeti’ni düşüremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsızdır. Biden’ın muhalefeti pışpışlayıp Cumhur İttifakı’nı hedef alması sonu hüsran olacak bir maceraya atılmaktır. İktidar ruhsatını ABD değil, kovboylar değil, güç odakları değil büyük Türk milleti vermektedir.

ÜLKÜCÜ HAREKET TERÖR İLR ANILAMAZ

Avrupa Parlamentosu’nun çağrısı ayaklarımızın altında çiğnenmeye müstehaktır. 19 Mayıs’ta kabul edilmesini de manidar bulduğumuzu belirtmek isterim

Teröristleri ülkelerinde ağırlayan, ülkelerin akıl ve vicdan tutulması yaşadıkları açıktır. Milliyetçi-ülkücü hareketi terörle anmak, terör sevicilerin harcıdır. Yayınlanan rapor Avrupa değerlerinin inkarıdır. Bir Haçlı organizasyonudur, bizim için yok hükmündedir. Onların baktığı yer PKK’nın, YPG’nin, FETÖ’nün sığınıp ikmal yaptığı yılan deliğidir. Biz hakkın yanındayız, halkın yanındayız. Türk milleti yapay ayrımlara fırsat vermeyerek beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir. Gün kucaklaşma gündür.

AP’nin raporu malumun bir nevi ilamından başka bir şey değildir. Türkiye üzerinde oynanan oyunların bir parçası da söz konusu raporun 19 Mayıs’ta yayınlanmasıdır. Nefret salgını vebadan daha büyük hasar vermektedir.