Bahçeli'den marketlere yüzde 2 'indirim' çağrısı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gidilmesi gerektiğini belirten Bahçeli, şirketlere seslenerek, temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 2-5 aralığında indirim yapılması çağrısında bulundu

Bahçeli'den marketlere yüzde 2 'indirim' çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gidilmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, ”Şirketlerimizin, kurumlarımızın temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır” diye konuştu.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

”CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ KARANLIK EMELLERDEN KORUYACAK”

”Cumhurun kaderi Cumhuriyet’in kaderidir. Cumhur İttifakı, Türkiye’yi kem gözlerden, karanlık emellerden fedakarca koruyacak, geleceği inşa edecektir. Türkiye’nin çıkmaz sokağa girmesini isteyen çevreler var. Geleceğin mimarı Cumhur İttifakı’dır.

”EKONOMİDE YENİ BİR HİKAYEYE İHTİYAÇ VARDIR”

Ekonomi, rakam ve grafikten çok daha öte bir alandır. Ekonomide yeni bir hikayeye ihtiyaç vardır. Ne ekonomi eski ekonomidir, ne dünya eski dünyadır. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları vardır ve bellidir ancak hiçbiri çözümsüz görülmemelidir.

İNDİRİM ÇAĞRISI

Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gitmeliyiz. Temelsiz fiyat artışlarının frenlenmesi, hayat pahalılığının engellenmesi hususunda herkesin yapacağı fedakarlıklar vardır. Firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın temel ihtiyaçları fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır.